Hälsoundersökning

Tiden går så fort! På tisdag blir min lilla Fanny hela 1år! Tiden rusar iväg.

Igår så var vi på bvc på hälsoundersökning och allt såg så bra ut, dock hade Fanny gått ner lite i vikt men det är vanligt. Hon fick också sin ett års vaccination. Inte kul med sprutor, då blir man mycket ledsen. Lillgumman!

Vikt: 9340
Längd: 75,5
Huvudomfång: 46,2

Fanny älskar att sitta i våra fönster


Min finaste dotter<3


Tidig morgon!

Det här blev en tidigt morgon. Delvis för att Fanny vaknade vid 6 och inte kunde somna om även fast hon var trött så det var bara att kliva upp och ge henne lite välling. Sen så håller jag på att baka bullar. Pappa fyller år på måndag så det ska vara öppet hus hemma hos familjen idag så jag fick i uppdrag att baka bullar för jag gör tydligen goda:P Dom är ju som godast nybakta!

Så nu väntar jag på att det ska jäsas klart och så börjar Fanny bli trött. Perfekt tajming kanske?


5min metoden

Ikväll så ska jag ta och klura ut hur man kan byta header till sin egen och hur man ändrar färg utseendet.
Vilken otroligt mysig kväll det blev igårkväll då snön föll ner från himlen!

Jag började testa på 5min metoden på lilltjejen i några dagar men ack så klarade jag inte av det! Åh tyckte det var så jobbigt.. Varje gång jag skulle lämna rummet så höll hon i min hand hårt och ville inte släppa.
 

Klurigt

Ja det här var lite klurigt må jag säga. Det var inte så lätt att fatta hur man ska få till sin sida. Jag är ju som sagt ny här så jag fattar typ nada eller får till det:P  Så ni får stå ut med denna fula sida till jag har klurat hur man gör vill säga! Om det är någon som har tips så tar jag gärna emot:P

Men välkommen till min blogg!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0