Nytt i garderoben

Klickat hem lite kläder från tradera till sessan


Dröm

Åh va jag älskar detta sovrum. precis i min smak, mina färger , massor av kuddar, detaljer som ger en känsla av mysiget och värme,  ja, en dröm. Skulle mycket väl kunna tänka mig att krypa ner i den sängen......Och badrummet, ja vad ska jag säga? En dröm.....






Berlock

Jag älskar berlockarmband och skulle vilja ha den här typen. Svart med flera lager band runt fast lite tjockare band än den på bilden. Men det är inte lätt att hitta just det man söker efter. Tycker det är så sjukt snyggt! Fanns dock ingen på gina tricos hemsida som brukar ha det mesta.

 

Hjälp

Jag behöver hjälp/tips!.

1. Hur får jag bort det fula svarta strecket från min sida längst upp? Jag kan inte ta bort den pg.a att det måste stå som bloggnamn.

2. Hur får jag upp "min själva sida" header bild längst upp?

Jag är rätt ny på denna sajt och har inte hittt greppet till att få min sida som jag vill ha det. Jag blir oerhört tacksam om jag kan få tips om hur man fixar till dessa 2 till en början:)



)

Chokladmousse

Har gjort chokladmousse av mörkchoklad, med lite krossad mörkchoklad mint med en topp av jordgubbe. Så det ska vi smaska på ikväll när Fanny har somnat. Plus i kanten är att det är åt det mer nyttiga hållet!


Vill ha till tvättstugan!



En fin korg till vikt tvätt



Alexandra Burke - The Silence




Spotless oil-free

Idag har man varit rätt seg men det känns ju som man jämnt är seg?

Har hittat en produkt som jag skulle vilja testa på. Jag tycker min hud kan bli lite glansig (framför allt när jag har smink) och har läst att denna kräm tar bort det glansiga och gör huden matt. Perfekt juh! Jag skulle så gärna vilja att min hud blev åt det mera matta hållet. Är det någon som testat denna kräm och funkar det?


Mor & dotter<3


Frissa

Nästa gång jag ska till frissan så ska jag klippa mer som en frisyr! Tröttnat på mitt hår som bara hänger och ser tråkigt ut. Tänkte klippa upp det lite.

Denna frisyr tycker jag är riktigt snygg så denna blir det!


Långtråkigt

Åh jag och Fanny har lite långtråkigt här hemma och pappa Robert slutar inte förns kl 17:( så vi blev sugna på att baka men så ska vi förstås inte ha något hemma och vagnen ligger i bilen så man kan inte gå och handla heller!

Så vi får helt enkelt ta och blanda ihop en färdig mjuk pepparkaka som får gräddas i ugnen!


Stjärnleende

Såhär stort leende kommer fram när man tar fram mobil kameran:D <3


Skit väder vs ögoninflammation!

Varför ska vi bara få skit väder? Regn regn och åter regn. Så fort det ska bli nederbörd så blir det plus. Vill ha snö!

Sen så har man fått ögoninflammation med. Började att Roberts bror fick det och sedan Fanny, men det gick över på 1 och en halv dag så det var skönt:) sen fick jag lite lätt på ena ögat och Robert med. Men nu har jag fått tillbaka i båda. Röda och det är värst när man sovit:( bara tvätta bort gehgan, blää. Sicken bacill som gått runt. Nu blir det apotek för ögonsalva!

Idag har man klättrat ner i lådan!


Inreda

Åh jag vill göra om hemma! Inreda! Älskar att göra om och inreda. Jag vet precis hur jag vill göra i vardagsrummet och tvättstugan vill man göra om. Men måste bli klar på övervåningen först med all bygge. Suck:p


RSS 2.0