Här njuter man fullt ut

Idag är Robert ute och åker skoter med en polare till Hassela fram och tillbaka för en matbit så vi passade på att gå på en promenad med mamma så pepsi fick springa av sig lite. Hade tänkt att åka tillbaka dit när Fanny vaknat upp och ätit lite mellis för att hälsa på. Syrran är och hälsar på till mån/tis så Fanny vill busa med moster lite. Sen blire åka hem så fort Robert har kommit tillbaka för lite middag och sedan blire arbete för mig ikväll.

Fannys stora utveckling är att hon går hela tiden nu och roligt är det tycker hon! Kryper gör man knappt längre.

Igår var Fanny ute på fötter i det strålande vädret! Hon tyckte dock inte det var så lätt att gå i skor, heller inte i en lite förstor overall då hon föll på knä hela tiden och kröp istället, men några steg lyckades hon med. Men stå upp kunde man iaf! Lisflisan!


Sovande Törnrosa


Tröttast

Det blev en liten tripp till mor & far och så bjöds det på lite middag, gott! Jag är fortfarande rätt sjukt trött då min goseflisa vaknade och gnällde till rätt många gånger inatt. Så det var bara att rätta till henne eller ge henne nappen så somnade hon om, eller så gnällde hon till och blev sedan tyst. Men man vaknar ju till för minsta lilla!

Så det blir nog till att bädda ner sig och sova efter att min älskling har ringt, då han är i Huså med ett gäng och åker skoter!


En gång i Phuket

Åh idag är jag trött! Ingen energi alls har man känns det som. Ajaj.. Idag är det fredag så ikväll blir det mys framför tvn med en godispåse och The Voice!

Det går en biofilm nu som jag tänkte gå och se någon dag! En gång i phuket. Den verkar sjukt kul!


Smoothe

Gokvällens. Fanny somnade för natten i min famn för 20min sen så har lagt henne i sängen, och nu har jag gjort en riktigt smarrig banan-hallon smoothe till lilla mig som jag ska avnjuta med ikväll! Ja så länge lagret räcker!


Ballexa sagohäst

Idag har det varit en riktigt fin solig dag. Har bara tagit det lungt och inte gjort så mycket. Mamma kom förbi en stund så då passade jag på att gå en liten promenad med pepsi medans Fanny låg och sov.

Min vackra häst Ballexa! Saknar ridningen så och det ska bli härligt att komma igång med den igen sen! Hon ser ut som en riktig sagohäst på denna bild! 

.

Pink jacket!

Idag kom jackan jag köpt till Fanny men den är lite stor än så länge. Min fina<3


Tuffing

Idag fick Fanny en ny snygg overall av mormor sin. Det var stl 92 så den kommer sitta perfekt till nästa vinter. Hon kan ju ha på sig den redan nu då man sitter i vagnen och myser och inte springer runt:)

Hon blev en riktig tuffing i overallen!


Älskade Sudden

Saknar dig något enormt<3


RSS 2.0