Mössa & sko

Det är kul att riva ut ytterkläder från lådan och sätta på sig mössa och sko och gå runt i:p


Längtan

Imorn så ska jag och Fanny träffa våra fina vänner! Det blir massa  bus, lek och fika på drakborgen! Tjejerna tycker det är så kul där. Det ska bli supermysigt!

Det är nästan bara 1månad kvar tills vår älskade tillökning kommer<3 Gu vad jag längtar. Deras lilla kropp, deras små fötter och händer, åh!



Vår<3


War horse - Vilken film!!

Vad trött man kan vara då, det blir till att hoppa ner i sängen! Vad skulle man göra utan sitt täcke och kudde?

Har sett en otroligt bra film!! War horse, det blev en hel del tårar må jag säga. Som hästälskare måste man bara se filmen även om det ibland gör ont i hjärtat.

Pojken Albert och hans häst Joey separeras från varandra när Joey säljs till försvarsmakten och sänds ut till fronterna i första världskriget men Albert ger sig inte utan strid. Trots sin unga ålder ger han sig iväg till Frankrike för att rädda sin kära vän.




Mvc

Det blev en liten tripp till familjen men fick dock inte se någon uggla!

Idag så ska jag till mvc för mätning av magen och lyssna på bebisens hjärta<3 Inte långt kvar nu och min längtan är obeskrivligt!

Fanny med sin mormor och pussar på Vackra Sahara


Uggla på besök

Vägen där mor&far bor så har det kommit en uggla på besök som varit där i hela 4 dar! Den brukar också sitta på en vägpinne precis vid vägen och mamma var bara 2m ifrån den. Hur coolt är inte det på en skala?

Kanske ska åka dit en sväng idag så man kan ju alltid hoppas att man får se den:D

2 bilder som mamma tagit


Vår ute

Pust säger jag! Precis kommit in från en promenad i det soliga vädret. Hela 11+ var det ute!

En sak som är lite jobbigt med graviditeten är hormonerna, just att även fast man bara har t-shirt under jackan så blir man så himla varm så man typ dör!


Fredag!

Oj det var ett tag sen jag skrev här. Inte bra! Ja vad har man gjort på senaste tiden. Helgen som var så åkte jag och Fanny till våra söta vänner Evelina och Nova så flickorna små fick leka lite. Det var mkt trevligt!

Fanny är så rolig för hon tar ut sin mössa hela tiden från lådan och sätter på sig den. Förut var det fort av med den om man var inomhus men nu däremot ska den på!:p


RSS 2.0